موارد مورد نیاز
سیبزمینی: ۳ عدد متوسط هویج: ۲ عدد پیاز: ۱ عدد تن ماهی ۱ عدد آب مرغ ۴ لیوان روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
دستور پخت
سیبزمینیها، هویج و پیاز را پوست بکنید و خرد کنید. در قابلمهای بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید و پیاز خرد شده را تفت دهید. سیبزمینی و هویج را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهیه تا به جوش بیآید. سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا سبزیجات نرم شوند. بعد از پخت، مواد را پوره کنید (با گوشت کوب برقی یا دستی) تن ماهی را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه دیگه بپزید. در آخر سوپ را با جعفری خرد شده تزئین کنید